Maggies Centre by MJP Architects

MJP Architects residing in London have recently finished Magie Center, a care center for oncology patient. Situated on the premises of the Cheltenham hospital in the UK, it includes an original reception and a new floor with a woodden siding surrounded by a private garden. New extension features a large social room with a long table in its center and embrasures with seats alongside the walls. A fireplace and a kitchen are situated at one end of the room and another room for private sessions and therapies can be found behind them. Two semicircular rooms in thegarden can be used for private sessions and therapies as well. The purpose of the building is to provide a peaceful sanctuary as compared to the busy hospital and to grant an emotional and psychological support.

photos: dezeen.com

One thought on “Maggies Centre by MJP Architects”

Leave a Reply

Your email address will not be published.