Residential extension by dB_dubail begert Architects

Swiss architecture studio dB_dubail begert Architects has recently finished an extension of a residential house in Le Noirmont, Switzerland. The most interesting element of this house is a staircase specially designed to open the interior space. The surrounding walls of the stairway are made of polycarbonate shell which allow one to see movements inside as well as outside.

The stairway itself is made of metal and reflects coloured light highlighting toned glass panels which change colors from to floor to the ceiling. Construction of the stairway creates large space in a building with small apartments from 1907. The architects worked with space, shape, light of various colors and transparency.

photos: hastaladesign.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.