Sea Ranch Residence by Todd Verwers Architects

A project of a weekend residence for the Danish consul and his wife in northern California comes from the works of Todd Verwers Architects. The house is located on a slope with a view of the Pacific Ocean, with a grove of redwood trees as a natural background. Design of the residence embodies a scandinavian way of handling light and material. The house is simple in form with a large shed roof. All of the living quarters are facing the ocean and the transparent glass facade enhances the experience of the panoramatic view. Additional large windows are placed on the rear facade of the house and therefore open up the views of the forest in the bedrooms.

source: contemporist.com

One thought on “Sea Ranch Residence by Todd Verwers Architects”

Leave a Reply

Your email address will not be published.